Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/dalice4/domains/smiledesignlab.pl/public_html/wp-content/themes/byblos/functions.php on line 73
Polityka prywatności – Smile Design

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Przetwarzanie danych osobowych
1. Jaka jest podstawa prawna przetwarzania danych osobowych?
Podstawą prawną jest Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - RODO.

2. Skąd pozyskujemy dane?
Dane pozyskujemy drogą mailową po bezpośrednim wysłaniu wiadomości przez Państwa za pomocą poczty elektronicznej lub z formularzy kontaktowych znajdujących się na stronie www.smiledesignlab.pl

3. Gdzie są przechowywane dane?
Dane osobowe podawane w formularzu na podstronie kontaktowej są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.

4. Jakie dane i w jakim celu przetwarzamy?
Przetwarzamy niezbędne dane wymagane do: podjęcia kontaktu, realizacji i archiwizowania zrealizowanych usług, podpisywania umów i wystawiania faktur. Dokładamy wszelkich starań, aby Państwa dane były u nas bezpieczne.

5. Jakie dane i w jakim celu powierzamy do przetwarzania?
Dane powierzane do przetwarzania podmiotom trzecim są tylko w sytuacji, w której wymaga tego realizacja zamówionej usługi. Przykłady usług, przy których może wystąpić powierzenie danych do przetwarzania: realizacja zamówień związanych z pracami programistycznymi, druk zamówionych projektów, hosting plików i poczty e-mail.

6. Przeniesienie danych osobowych.
Mają Państwo prawo do przeniesienia swoich danych (wszystkich lub wybranych), które są przez nas przetwarzane.

7. Przez jaki okres przechowujemy i przetwarzamy dane?
Przekazane nam dane będziemy przechowywać i przetwarzać bezterminowo, do czasu wycofania zgody na ich przechowywanie i przetwarzanie.

8. Co można zrobić z przekazanymi danymi?
Przekazując dane mają Państwo prawo do ich: wglądu, zmiany lub usunięcia z bazy. Możliwe jest wycofanie zgody na przetwarzanie danych poprzez wysłanie na adres: hello@minimalia.pl stosownej wiadomości.

9. Prawo wniesienia skargi.
Skargi w zakresie przetwarzania przez nas danych osobowych mogą Państwo wnosić do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO).

10. Kto jest administratorem danych osobowych?
Administratorem danych jest SMILE DESIGN Laboratorium Techniki Dentystycznej Nela Zielonka z siedzibą w przy ul. Główna 65,59-180 Gaworzyce wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców pod numerem NIP 6932106013 , telefon:+48 693 803 721 , e-mail:smiledesignlabo@gmail.com

Pliki cookies (ciasteczka)

1. Czym są pliki „cookies”?
Ciasteczka (ang. „cookies”) są to niewielkie pliki danych w szczególności pliki tekstowe, zapisywane przez serwer na Twoim komputerze. Pliki te pozwalają rozpoznać Twoje urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowując ją do Twoich preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu oraz unikalny numer.

2. Z jakich rodzajów plików „cookies” korzystamy?
Wykorzystujemy „cookies” stałe – pliki pozostają na Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia.

3. Do czego używamy plików „cookies”?
Pliki „cookies” używane są przez nas w celach analitycznych. Pliki „cookies” przechowują informację o geolokalizacji, języku odwiedzającego stronę, oraz losowe dane dotyczące identyfikatorów sesji. Pozyskane informacje pomagają nam budować statystyki dotyczące ilości nowych i stałych użytkowników oraz umożliwiają nam analizę odwiedzanych podstron. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy Igigi Beauty w celu optymalizacji działań. W celu uzyskania dodatkowych informacji na temat sposobu w jaki zostają wykorzystane ciasteczka i polityka prywatności przez wymieniony serwis należy odwiedzić stronę: http://www.google.pl/intl/pl/policies/technologies/types/

4. Zarządzanie plikami „cookies”.
Możesz w dowolnym momencie samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki, by nie akceptowała plików „cookies” lub informowała o ich przesyłaniu. Należy jednak pamiętać, iż nieakceptowanie plików cookie może spowodować utrudnienia w korzystaniu ze strony. Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies”. Ustawienia przeglądarki mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies”, lub informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Więcej informacji o wyłączeniu automatycznego zapisu plików „cookies” można odnaleźć w ustawieniach przeglądarki.

5. Kto jest administratorem danych z plików cookies (ciasteczek)?
Administratorem danych jest SMILE DESIGN Laboratorium Techniki Dentystycznej Nela Zielonka z siedzibą w przy ul. Główna 65,59-180 Gaworzyce wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców pod numerem NIP 6932106013 , telefon:+48 693 803 721 , e-mail:smiledesignlabo@gmail.com

6. Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.

+ 48 693 803 721

smiledesignlabo@gmail.com

Polityka prywatności

© 2018 Smile Design. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Realiazacja: minimalia.pl

+ 48 693 803 721

smiledesignlabo@gmail.com

Polityka prywatności

© 2018 Smile Design. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Realiazacja: minimalia.pl